Weekend

hier ben ik weer

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb geschreven op mijn Blog.

Door allerlei omstandigheden kwam ik er niet meer aan toe, maar nu ben ik toch weer van plan om zo nu en dan weer eens iets te schrijven. Ik heb deze zomer veel plezier gehad van mijn scootermobiel waarmee ik, samen met een vriendin mooie tochten maakte op het mooie eiland waar ik woon... Goeree Overflakkee.

Rijdende over de smalle bos- en duinpaden genoten we van de zee en de prachtige zeedijken aan de ene kant en de mooie polderweggetjes. Nu is die mooie zomer weer voorbij, maar nog altijd ga ik er graag met mijn scootmobiel op uit. Het weer is wel wat minder geworden maar daar kan ik mij op kleden. Als het maar niet regent, want daar heb ik een vreselijke hekel aan. Vooral op zo'n scootmobiel is het geen pretje om nat thuis te komen. Ik heb wel altijd staandaard een regencape bij me, maar die waait vaak op en dan worden de mouwen van mijn jas toch nog nat.

De zon schijnt op Goeree dus trek ik er straks nog even op uit. Eerst nog even wat eten en dan genieten van de mooie dag.Aan hen die mij lezen wens ik een prettige dag toe.


Hopelijk tot later weer,

Mieke  

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.10 | 11:29

Leuk dat je even op bezoek kwam Martina. Ja, ik heb al een hele tijd weinig met de website gedaan. Hoop in de nabije tijd weer wat meer ermee bezig te zijn

...
05.10 | 11:31

Ja, daar ben je weer. 'k Passeerde af en toe maar er veranderde niets. Nu wel. Er zit toch veel tijd in in zo'n website.

...
01.08 | 08:28

Dank je wel voor je reactie Chris.

Fijn dat je genoten heb van mijn verhalen en gedichten.

Ik wens je een heel prettig weekend toe.

Groetjes van Mieke

...
24.07 | 21:46

Beste Mieke,

Wat een ontzettend leuke website en wat maakt u mooie gedichten en verhalen! Ik lees het met veel plezier!
Groetjes, Chris (Medipoint bezorger)

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE